Opname studio

cd opnemen opnamestudio

Bij opname studio Artichoque kun je terecht voor een diversiteit aan projecten. Het kan gaan om een CD, demo, of single voor een artiest, band, orkest of bijvoorbeeld koor. Ook voor het produceren van commercials en voice-overs zit je goed bij onze opname studio. Voor een vrijgezellenfeest / bedrijfsuitje hebben we leuke arrangementen! Naast het opnemen schrijven en arrangeren we en kun je gebruik maken van ons netwerk aan studiomuzikanten. Daarnaast verzorgen we ook CD persing/duplicatie. Kortom bij opname studio Artichoque kun je terecht voor een gehele productie.

Faciliteiten opname studio

De opname studio heeft een grote live room van 60 vierkante meter met een mooie Yamaha vleugel. Daarnaast hebben we een booth in de live room, een aparte vocal booth (4m2) en een guitarbooth. De controlroom is 32 vierkante meter, genoeg voor een band om mee te luisteren of mee te werken als guidelines. De studio is gelegen midden in het centrum van Oisterwijk, nabij Tilburg (Noord Brabant) met genoeg parkeergelegenheid op loopafstand en zo’n 100 meter van het NS station.

Opname apparatuur

In de opname studio gebruiken we opname apparatuur van topmerken. We nemen op met microfoons van Neumann, Schoeps, Telefunken, Sennheiser, Shure, etc. Pre amps gebruiken we van API, Millennia, Focusrite, Universal Audio, Audient en Retro instruments. Mixen doen we natuurlijk analoog op onze prachtige Audient ASP console. We gebruiken daarbij 32 kanalen aan top convertors van Lynx (Aurora). Daarnaast is er in de opname studio een Yamaha Vleugel G3, diverse gitaarversterkers (Orange, Vox) en verschillende (bas)gitaren.

Contact

Er is veel mogelijk bij ons in en gerelateerd aan de studio. We hebben diverse pakketten, maar veel is natuurlijk maatwerk. Neem daarom gerust vrijblijvend contact op als je vragen hebt. Een afspraak in de studio om je project of ideeën te bespreken is natuurlijk mogelijk. Vul het contactformulier in of bel ons op 06-54316232.