Muziekstudio

muziekstudio microfoons neumann flea blue bottle opnamestudio

Bij muziekstudio Artichoque kun je terecht voor veel verschillende projecten. Van single tot EP en van vrijgezellenfeest / bedrijfsuitje tot reclame muziek. We hebben ruimte ervaring in diverse genres zoals pop, rock, jazz, klassiek, brassbands en meer. Luister dan ook eens naar de producties op de luisterpagina of op een van de genre pagina’s van de muziekstudio. Naast opname en mixage ben je ook aan het juiste adres voor schrijf en arrangeerwerk en CD duplicatie persing. We kunnen een productie van A tot Z voor je regelen.

Muziekstudio faciliteiten

De muziekstudio heeft drie aparte opnameruimtes: de grote liveroom van 112 vierkante meter, live booth van twaalf vierkante meter en de vocal booth vier vierkante meter. Alle ruimtes kunnen met elkaar verbonden worden en het is mogelijk om 8 persoonlijke koptelefoonmixen te maken verdeeld over meer dan 25 koptelefoons. De regieruimte is ruim genoeg voor muzikanten om mee te spelen met een guide of te luisteren. De studio ligt aan de rand van het centrum van Tilburg en heeft eigen parkeerplaatsen (6 auto’s) ook is de studio goed bereikbaar met het OV.

De apparatuur

De gear in de muziekstudio is high end. We gebruiken apparatuur van de bekende fabrikanten zoals API, Neve, Universal Audio, Millennia, Tonelux, Retro Instruments, FLEA, Microtech Gefell Neumann en Schoeps. Naast de opname apparatuur hebben we een mooie backline van gitaarversterkers, drums, gitaren en een mooie vleugel van Kawai (RX7). Mixen gebeurt analoog over de Audient ASP 8024 inline mixing console gecombineerd met de SSL Sigma voor automatisering. Daarnaast gebruiken we high-end outboard (FX/reverb, eq, compressie) om de mixen te shapen en kleuren.

Contact muziekstudio

De muziekstudio is te huur per uur of per dag, maar we hebben ook diverse aantrekkelijke opname pakketten. Neem vrijblijvend contact op als je vragen hebt over de mogelijkheden. Een vrijblijvende afspraak in de studio om je project of ideeën te bespreken is geen probleem. Vul het contactformulier in of bel ons op 06-54316232.