Muziek studio

geluidsstudio muziek studio cd opnemen

Bij muziek studio Artichoque kun je terecht voor verschillende muzikale projecten. Van demo’s tot geproduceerde CD’s en van studio uitjes tot voice-overs. Dit voor singer songwriters, bands, zangers, orkesten en koren. Ook voor het produceren en schrijven kun helpen we je graag. Daarbij maken we gebruik van ons uitgebreide netwerk van studio muzikanten zoals drummers, gitaristen, vocalisten, strijkers en blazers. Naast opname en mix kunnen we ook CD druk & persing verzorgen. Kort samengevat bij muziek studio Artichoque kun je terecht voor jouw complete productie.

Faciliteiten muziek studio

De muziek studio heeft een ruime live room van zestig vierkante meter met een mooie Yamaha vleugel, twee live booths en een vocal booth. Daarnaast is er een speciale guitar booth die plek biedt aan een 4×12 cabinet. Deze ruimtes kunnen indien nodig tegelijk ingezet worden. De regieruimte is twee en dertig vierkante meter, genoeg voor een band om mee te luisteren of mee te spelen als guide. De muziek studio ligt in Oisterwijk (nabij Tilburg, midden in Noord-Brabant). Er is voldoende parkeergelegenheid en het NS station is op nog geen 100 meter.

Gear muziek studio

De control room van de studio is uitgerust met gear van topmerken als API, Universal Audio, Neve, Millenia, Neumann, Schoeps, Gyraf Audio, Tubetech en meer. Voor de mix & automatisering gebruiken we de Audient ASP 8024 en SSL (Solid-State-Logic) Sigma. Daarnaast is er een uitgebreide backline aanwezig waaronder een Yamaha vleugel type G3, drums van Tama en Ludwig, gitaarversterkers van Orange & Vox en Gitaren van Gretsch, Fender, Music man en Blueridge.

Muziek studio contact

Veel mogelijkheden dus bij ons in de studio. Naast het huren van de studio per uur, of per dag hebben we daarom ook diverse opname pakketten. Neem gerust vrijblijvend contact op als je vragen hebt of voor een vrijblijvende afspraak. Vul het contactformulier in of bel ons op 06-54316232.