Muziek studio

geluidsstudio muziek studio cd opnemen

Bij muziek studio Artichoque kun je terecht voor verschillende muzikale projecten. Van demo’s tot geproduceerde singles, EP’s, CD’s en van studio uitjes (vrijgezellenfeesten & bedrijfsuitjes) tot voice-overs. Dit voor singer songwriters, bands, zangers, orkesten, koren, maar ook voor mensen die een ervaring in een échte muziek studio willen hebben. Ook voor het produceren en schrijven kun helpen we je graag. Daarbij maken we gebruik van ons uitgebreide netwerk van studio muzikanten zoals drummers, gitaristen, vocalisten, strijkers en blazers. Naast opname en mix kunnen we ook CD druk & persing verzorgen. Kort samengevat bij Artichoque kun je terecht voor jouw complete productie.

Faciliteiten muziek studio

De muziek studio heeft een ruime live room van 112 vierkante meter met een mooie Kawai vleugel (RX7), twee live booths en een vocal booth. Daarnaast is er een speciale guitar booth die plek biedt aan een 4×12 cabinet. Deze ruimtes kunnen indien nodig tegelijk ingezet worden. De regieruimte is twee en dertig vierkante meter, genoeg voor een band om mee te luisteren of mee te spelen als guide. De muziek studio ligt in Tilburg en heeft een eigen parkeergelegenheid.

De apparatuur

De speciaal gebouwde control room van de studio (35 m2) is uitgerust met gear van topmerken zoals API, Universal Audio, Neve, Millenia, Neumann, Schoeps, Gyraf Audio, Tubetech en meer. Voor de mix & automatisering gebruiken we de Audient ASP 8024 en SSL (Solid-State-Logic) Sigma. Daarnaast is er een uitgebreide backline aanwezig waaronder een Kawai RX 7 (halve concertvleugel, 226cm), drums van Tama en Ludwig, gitaarversterkers van Orange & Vox en Gitaren van Gretsch, Fender, Music man en Blueridge.

Contact

Veel mogelijkheden dus bij ons in de studio. Naast het huren van de studio per uur, of per dag hebben we daarom ook diverse opname pakketten. Neem gerust vrijblijvend contact op als je vragen hebt of voor een vrijblijvende afspraak. Vul het contactformulier in of bel ons op 06-54316232.