Klassiek

muziekstudio liveroom

De studio is zeer geschikt voor klassieke projecten. Denk hierbij aan solo piano (vleugel), opera, kleine / middengrote ensembles, kamerorkest of bijvoorbeeld een strijkkwartet. De akoestiek, de opname ruimtes en de opname apparatuur lenen zich hier uitstekend voor. In de opname ruimte is er plek voor ongeveer 35 muzikanten.

Dynamiek, ruimtelijkheid en transparantie vinden we erg belangrijk bij klassieke muziek. Daarom heeft de live room van 112 vierkante meter een levendige akoestiek. Er staat een prachtige halve concertvleugel van Kawai (RX7, 226cm).

Opname apparatuur

Klassieke muziek vraagt om high-end en muzikale opname apparatuur die weinig, of op de juiste manier kleurt. Wij gebruiken onder andere voorversterkers van Millennia Media en microfoons van Neumann en Schoeps. Zo kunnen er op het hoogste niveau dynamische, warme en transparante opnames gemaakt worden.

Contact

Meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact op als je vragen hebt of voor een vrijblijvende afspraak. Vul het contactformulier in of bel 06-54316232.