Genres

muziekstudio microfoons neumann flea blue bottle opnamestudio

Een van de sterktes van de studio is de flexibiliteit van de ruimtes, workflow, akoestiek en apparatuur. Alles is ingericht om elk genre op de mooiste, meest functionele manier te registreren. Al meer dan 10 jaar hebben we ervaring met pop, rock, jazz, klassiek, brass, klezmer, ska, reggae en meer. Ook specialiseren wij ons in voice-overs, reclames en hebben we uitgebreide opties voor zangers. Elke stijl (en productie) vraagt in studio vaak om een andere aanpak. Daarom geven we graag informatie over de studio en de faciliteiten aan de hand van de meest voorkomende genres. Op deze genre pagina’s van de studio vind je informatie over:

Mijn rol als producer:
Afhankelijk van het project en jouw/jullie wensen kan ik helpen op diverse levels. Je kunt me alleen inschakelen als engineer (opname en mix), maar ook als producer / songwriter.

Apparatuur:
De beschikbare microfoons, pre-amps en andere outboard. Bepaalde microfoons zijn enorm geschikt voor klassiek en de andere weer beter voor rock. Het kan zeer natuurgetrouw zijn, of juist erg kleuren. Ook staat er informatie over de backline (vleugel, gitaren, versterkers, drums en meer).

Sessiemuzikanten:
Jij als singer songwriter, zanger (van pop tot klassiek), of band kan behoefte hebben aan professionele musici. Er is een netwerk van drummers, bassisten, strijkers, blazers, vocalisten, toetsenisten die je kunnen helpen met het realiseren van je project.

Audio fragmenten:
Allemaal leuk en aardig, maar het belangrijkste is natuurlijk hoe het klinkt. Daarom heeft elke genre pagina een aantal songs zodat je weet hoe het klinkt. Want daar  gaat het uiteindelijk om.

Pakketten:
De standaard prijzen staan op de prijzen pagina, maar per genre zijn er ook een aantal opnamepakketten die voordelig uitpakken. Denk hierbij aan demo’s, single, EP’s en complete albums. Pak je winst.

Aan de linkerzijde van deze pagina is een overzicht van de meestvoorkomende genres.

Contact

Meer weten over de faciliteiten of de mogelijkheden voor jouw project? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.