Geluidsstudio

opname apparatuur geluidsstudio muziekstudio eindhoven

Geluidsstudio Artichoque is gevestigd net buiten het centrum van Tilburg. We kunnen je helpen met veel soorten projecten in diverse stijlen. Dit gaat van singles, demo’s, EP’s tot een complete albumproductie en van een voice over opdracht tot een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Naast opnames kun je bij ons ook terecht voor schrijf en arrangeer werk. Daarbij kunnen we ook sessiemuzikanten voor je regelen Denk hierbij aan drummers, gitaristen, vocalisten, strijkers en blazers. Naast het muzikale gedeelte kun je bij ons ook terecht voor CD duplicatie en CD persing en denken we graag mee over het vervolgtraject. Kortom bij studio Artichoque kun je terecht voor een complete productie.

Geluidsstudio faciliteiten

De geluidsstudio heeft een live room van 112 vierkante meter. Naast de ruime live room is er ook een aparte booth (waar de vleugel in kan) en vocalbooth. Daarnaast hebben we een speciale guitarbooth waar een 4×12 cabinet in past. Erg handig als je met een band tegelijkertijd met zo min mogelijk overspraak wilt opnemen. Natuurlijk is het ook zeer goed mogelijk om gelaagd op te nemen. De akoestiek is bovendien ook nog eens variabel. Deze is dus naar wens droger of natter te maken. De controlroom van de geluidsstudio heeft genoeg ruimte voor een band om mee te luisteren of guidetracks in te spelen.

Gear geluidsstudio

In de geluidsstudio gebruiken we gear van de bekende merken zoals Telefunken, Neumann, Schoeps, API, Neve, Millennia, etc. De mix van je demo of CD doen we op de audient ASP 8024 console gecombineerd met een SSL (solid-state-logic) Sigma. De laatste gebruiken we voor de mixbus & fader automation. Daarnaast gebruiken we prachtige analoge outboard compressors, galm en eq’s. Trafo’s, buizen, filters..

Contact

Meer weten over de mogelijkheden in onze geluidsstudio? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Een afspraak om je project of ideeën te bespreken is natuurlijk mogelijk. Vul het contact form in of bel ons op 06-54316232.