Vrijgezellenfeest

cd opnemen vrijgezellenfeest tilburg

Verras de vrijgezel door hem of haar een eigen cd samen met jullie vrienden op te nemen. Ja, jullie kunnen een eigen cd opnemen ook al zijn jullie geen professionele muzikanten! Bij muziek studio Artichoque hebben jullie de mogelijkheid om met het vrijgezellenfeest een leuke ochtend of middag in een echte geluidsstudio te beleven. Durft de vrijgezel ook een solo zangpartij aan? Niet alleen neem je met z´n allen een cd voor de vrijgezel op tijdens dit origineel vrijgezellenfeest, Je hebt ook een prachtig lied om ten gehore te brengen op de bruiloft.

Vrijgezellenfeest programma

Na het verzamelen in de studio beluisteren we de door jullie van te voren uitgekozen nummer. Daarna oefenen we deze nummers in de regie kamer. Dit met de originele, of de door jullie zelf geschreven tekst. Zodra de nummers er in zitten en de koffie/thee (of iets anders..) is geconsumeerd gaan jullie met de hele groep naar de opname ruimte. Na wat instellen en het uitdelen van de koptelefoons kunnen de opnamen beginnen! Het is natuurlijk leuk om de vrijgezel een couplet of refrein solo te laten zingen. Na de opnamen werken wij alles af en krijgen jullie het CDtje meteen mee. Een geslaagde activiteit voor jullie vrijgezellenfeest!

Ook een videoclip schieten in de studio?

In onze opnamestudio kun je tijdens jullie vrijgezellenfeest ook een leuke videoclip opnemen. Na de opnames playbacken jullie het nummer mee en wordt er in de studio een aantal keren meegezongen. Na enkele dagen wordt de clip digitaal toegestuurd. Het resultaat is een leuke spontane clip als reminder van een geslaagde dag.

Ideale ligging in nabij centrum Tilburg

De opnamestudio zit net buiten het centrum van Tilburg. Ook met OV goed te bereiken. Tilburg kent tientallen café’s, biercafé’s, eetcafé’s, terrasjes en restaurants. Een uitje in de studio is dus goed te combineren met andere activiteiten. Tilburg is goed te bereiken en ligt in de buurt van Eindhoven, Den Bosch en Breda.

Meer weten of reserveren?

Wil je reserveren of meer weten over de mogelijkheden voor je vrijgezellenfeest? Wil je een uitgebreider programma, of heb je specifieke wensen? Neem dan vrijblijvend contact op ons op via het contactformulier of via 06-54316232.

Vrijgezellenfeest

  • CD opname van een nummer op orkestband
  • Duur van de activiteit: 1,5 uur
  • Inclusief 1 master CD & het nummer digitaal Inclusief een rondje koffie, thee & water
  • Prijs: t/m 10 pers. €250,00 daarna €15,00 pp

Prijs: Vanaf € 250,00

HD Videoclip

  • Duur van de activiteit: 30 minuten
  • De clip wordt digitaal aangeleverd

Prijs: € 17,50 per persoon