Familie uitje

familie uitje

Een leuk en spectaculair familie uitje in een échte geluidsstudio! Een grote studio tafel, racken met opname apparatuur, geluidsdichte opname ruimtes, microfoons, koptelefoons… Het complete plaatje, zoals artiesten dat beleven als ze in een geluidsstudio een plaat opnemen! Dat kunnen jullie nu beleven en een echte cd opnemen!

Een echte CD opnemen tijdens jullie familie uitje

Opname van jullie lied in onze professionele muziek studio is een leuke activiteit tijdens jullie familie uitje; voor jong tot oud! Vooraf kiezen jullie samen een song uit. Je kan vooraf ook een nieuwe tekst schrijven (of natuurlijk de originele songteksten gebruiken). Voor de opnames gebruiken we instrumentale banden (karaoke-versies). Na een rondje koffie en thee, korte uitleg en repetitie gaan jullie de geluidsdichte opname ruimte in. Iedere zanger & zangeres krijgt een eigen koptelefoon en dan kunnen de opnames beginnen. De activiteit duurt ongeveer anderhalf uur, is inclusief koffie/thee, een CD met het eindresultaat en de nummers digitaal.

Ook een videoclip tijdens het familie uitje?

Na het opnemen van de nummers kunnen jullie ook een eigen HD videoclip opnemen! Na de opnames playbacken jullie het nummer mee en wordt er in de studio een aantal keren meegezongen om jullie mooie songs van beeld te voorzien. Na enkele dagen krijg je de opname digitaal toegestuurd. Een prachtige herinnering aan een gezellig familie uitje!

Nabij centrum Tilburg

De opnamestudio zit net buiten ringbaan west in Tilburg. Met OV ook goed te doen; op 100 meter is een bushalte die je binnen 15 minuten naar Tilburg centraal brengt. Tilburg kent vele café’s, biercafé’s, eetcafé’s, terrasjes en restaurants dus een uitje in de studio is dus goed te combineren met andere activiteiten. Als u van buiten Tilburg komt; steden als Eindhoven, Den Bosch en Breda liggen op een steenworp afstand.

Vragen over een familie uitje in de studio?

Heb je vragen over een leuk uitje in de studio of heb je specifieke wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Vul het contactformulier in of bel ons op 06-54316232.

Familie uitje

  • CD opname van een nummer op orkestband
  • Duur van de activiteit: 1,5 uur
  • Inclusief 1 master CD & het nummer digitaal Inclusief een rondje koffie, thee & water
  • Prijs: t/m 10 pers. €250,00 daarna €15,00 pp

Prijs: Vanaf € 250,00

HD Videoclip

  • Duur van de activiteit: 30 minuten
  • De clip wordt digitaal aangeleverd

Prijs: € 17,50 per persoon

100 CDs

  • 100 CD’s in Wallet
  • Op basis van Duplicatie
  • Full colour bedrukking
  • Inclusief transport

Prijs: € 350,00