Vrijgezellenfeest / Bedrijfsuitje

zang opnames geluidsstudio studio uitje voice-over

Een cd opnemen in een echte opnamestudio! Een lied opnemen als gezellige activiteit. Je komt binnen en ziet de mengtafel (mixingconsole), apparatuur, het bekende glazen raam en de geluidsdichte ruimtes. Na een korte uitleg zijn jullie allemaal even artiesten. Koptelefoon op en zingen door de bekende microfoons waar de groten der aarden ook mee hebben opgenomen.

De activiteit

Opname van jullie lied in onze professionele opnamestudio. Jullie kiezen van te voren een song uit. Voor opnames gebruiken we natuurlijk instrumentale banden (karaoke-versie) zodat jullie zang er perfect uit komt! De originele tekst kan gebruikt worden, maar natuurlijk is het ook erg leuk om zelf teksten te schrijven. De tekst klaar en goed gerepeteerd? Dan kunnen we beginnen aan de opnames! Studio uitjes zijn mogelijk voor diverse gelegenheden. Een aantal voorbeelden:

Mooie locatie in het centrum van Oisterwijk

De opnamestudio is goed bereikbaar en zit in het centrum van Oisterwijk, de parel van Brabant. Op 100 meter bevindt zich het NS Station. Tientallen café’s, biercafé’s, eetcafé’s, terrasjes en restaurants zijn letterlijk om de hoek en de Oisterwijkse bossen & vennen zijn op een paar kilometer afstand. Een uitje in de studio is dus goed te combineren met andere activiteiten. Oisterwijk is goed te bereiken en ligt in de buurt van Tilburg (8 km), Eindhoven (25 km), Den Bosch (20 km) en Breda (35 km)

Vragen over een studio uitje?

Neem dan gerust contact met ons op. Vul het contactformulier in of bel ons op 06-54316232.