Voice-overs & Tunes

zang opnames geluidsstudio studio uitje voice-over

Bij muziek studio Artichoque kunnen we je helpen met voice-overs (stem opnames) en reclame muziek. Denk hierbij aan commercials, promo-videos voor websites, luisterboeken en bijvoorbeeld e-learning. Dit niet alleen als engineer, maar ook als songwriter.

Voice-over opnames

Naast de grote live room van 112m2 hebben we een ruime vocal booth met een droge akoestiek. Met 12 vierkante meter (3,3 meter hoog) en een airco een prettige ruimte om in te werken. Er zijn natuurlijk diverse topmicrofoons & preamps die de sound van een voice-over naar een hoger niveau tilt. Denk hierbij aan microfoons van Neumann, Blue, FLEA, Microtech Gefell en preamps van API, Universal Audio, Audient, AEA, Millennia en Retro Instruments.

Reclame muziek – Muziek componeren

Naast voice-over opnames kan er muziek geschreven en opgenomen worden in de muziek studio. Dit natuurlijk op maat. We kijken naar de dienst/product, de doelgroep die aangesproken moet worden en maken dan een passende song, of thema die gebruikt kan worden in reclames op Radio, TV, Social Media, of op bijvoorbeeld uw website.

Vragen over voice-over projecten of reclame muziek?

Neem dan gerust contact met ons op. Vul het contactformulier in of bel ons op 06-54316232.