Songwriting & Producing

singer songwriter muziek studio producer vleugel opnemen recording studio

Naast professionele opnames & mixage van bijvoorbeeld je single of EP kunnen we hier in de muziekstudio een stap verder gaan. We kunnen namelijk optreden als producer, songwriter, arrangeur en muzikant. Daarnaast is er een netwerk aan sessiemuzikanten die ingeschakeld kunnen worden.

Songwriting

Het volledig produceren en schrijven van songs; van A tot Z. Alles wat hierbij komt kijken kunnen we voor je doen. Natuurlijk werken we op maat in de stijl en sound die bij jouw project past. Op basis van een intakegesprek wordt er een plan opgesteld waarbij er wordt gekeken wat er nodig is om tot het gewenste eindresultaat te komen. Erg geschikt voor zangers en bands die met eigen werk aan de slag willen gaan.

Producing

Singer songwriters en bands helpen we graag met het creëren van hun eigen geluid, het schrijven/verbeteren van arrangementen en het inschakelen van benodigde sessiemuzikanten. Vaak houden we hierbij repetities in de muziek studio en maken we pre-producties. Dit creëert een gedetailleerd inzicht in je muziek en zorgt elke keer weer voor vernieuwende ideeën. Op basis daarvan kunnen we gaan schaven om de uiteindelijke opnames in te gaan om jouw/jullie droom single, EP of album te realiseren.

Meer weten?

Wil je meer weten over wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel op 06-54316232 . Luister ook eens op de luisterpagina!