Single opnemen

single opnemen muziekstudio

Een single opnemen kan natuurlijk zeer goed bij muziekstudio Artichoque! Als band, singer songwriter of zanger een eigen of door ons geschreven single opnemen. Dit is mogelijk op diverse manieren. Hieronder worden er een aantal omschreven.

Single opnemen – Zanger

We kunnen een nummer voor je schrijven en alle andere partijen arrangeren en opnemen. Hierbij kunnen we je helpen met opnames van de instrumenten en het inzetten van studiomuzikanten. Heb je zelf al een concept, of bijvoorbeeld een tekst? Dan gaan we samen verder aan de slag met de invulling.

Single opnemen – Singer songwriter

Jij als singer songwriter wil je eigen single opnemen. Een demo heb je waarschijnlijk al, maar nu wil je een volledig geproduceerde single. Dat kan! We kunnen helpen met arrangeren, partijen voor je inspelen en sessiemuzikanten inschakelen.

Single opnemen – Band

Als band willen jullie één nummer goed opnemen. In een aantal dagen kunnen we komen tot een zeer mooi resultaat inclusief een professionele mix. We kunnen alleen als engineer ingeschakeld worden, maar ook als producer en jullie op deze manier helpen met de productie, sound en arrangementen. Een repetitie en/of preproductie in de studio komt vaak voor om in te zoomen op de arrangementen en deze verder uit te werken.

Single opnemen – daarna..

De single is opgenomen, gemixed en gemastered. Dan kunnen we je nog helpen met bijvoorbeeld cd duplicatie of persing. Dat maakt de single productie natuurlijk compleet. Lees hier meer over de prijzen en mogelijkheden: cd druk

Muziekstudio contact

De muziekstudio is te huur per uur, of per dag, maar we hebben ook diverse opname pakketten. Neem vrijblijvend contact op als je vragen hebt over de mogelijkheden in de muziekstudio. Een afspraak in de studio om jouw project of ideeën te bespreken is natuurlijk mogelijk. Vul het contactformulier in of bel ons op 06-54316232.