Mixing

opname apparatuur geluidsstudio muziekstudio eindhoven

Zelf tracks opgenomen, of opgenomen in een andere geluidsstudio? Dan kun je bij ons terecht om je tracks te mixen. Waarom mixing / mixage bij geluidsstudio Artichoque? Natuurlijk vanwege onze oren en ervaring met het mixen van muziek in diverse muziekstijlen, maar ook vanwege de high end (analoge) apparatuur, speakers (Quested en B&W) en goede akoestiek in de controlroom. Zie hier het overzicht van onze prachtige (analoge) apparatuur.

Een analoge mix in de geluidsstudio!

Open, warm, breed, ruimtelijk, prachtige kleuring.. Analoge summing door een goede tafel met veel headroom en mooie analoge galm, eq’s en compressie wordt niet voor niets nog tijdens het mixproces gebruikt door de grootste hit studio’s wereldwijd. Voor de mix gebruiken we de high end mixing console van Audient (ASP 8024) in combinatie met de SSL sigma voor de mixbus en automatisering. Samen met 32 kanalen aan convertors van Lynx, 3 lexicon galmen, outboard eq’s en compressors van: Rupert Neve, Tube Tech, Universal Audio, API, Tonelux, Gyraf Audio en meer, maken we onze mixen.

Contact

Heb je vragen over het mixen van jouw nummers door ons? Wil je wat mixen van ons horen? Maak dan vrijblijvend een afspraak met ons in de geluidsstudio. Vul het contactformulier in of bel ons op 06-54316232.