Instrument opnemen

singer songwriter opnamestudio vleugel opnemen den bosch

Zijn jullie aan het werk in een kleine(re) of homestudio en willen jullie professioneel een instrument  opnemen? Dat kan! Regelmatig komt het voor dat producers, engineers en muzikanten hier losse sporen komen opnemen. Denk hierbij aan drums, vleugel, strijkers en blazers, maar ook als je zang door een top pre-amp & buizenmicrofoon wilt opnemen.

Vleugel opnemen

In de grote opnameruimte (112 m2, 5,5m hoog)van de studio staat een mooie Kawai vleugel type RX7 (226cm). Het is mogelijk deze vleugel te gebruiken voor opnames van uw cd project. Een mooie opname wordt bepaald door de muzikant, een goed instrument, goede akoestiek en goede opnameapparatuur. Dit is de reden waarom deze vleugel regelmatig gebruikt wordt door onze klanten in bijvoorbeeld klassieke, jazz en popproducties. De gebruikskosten van de vleugel zijn € 35,00 excl. BTW . Gebruikskosten inclusief stemmen van de vleugel voor uw project: € 80,00 excl. BTW . Als u zelf geen piano speelt kunnen we de partijen voor u (laten) inspelen.

Drums opnemen

Veel drummers in diverse stijlen weten de weg te vinden naar onze studio. Met 32 sporen aan beroemde pre-amps, eq’s & compressors, diversiteit aan microfoons en een levendige live room van 60m2 staan jouw drumtracks als een huis! Ook mag er gebruik gemaakt worden van de Tama Starclassic (22bd, 14sd, 8,10,12,14,16Toms) en de extra snares van Ludwig en Tama.

Meer weten over opnames van losse sporen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Een afspraak in de studio om uw project of ideeën te bespreken is geen probleem. Vul het contactformulier in of bel ons op 06-54316232.