Demo opnemen

muziek opname studio rock pop opnamestudio

Jij als (singer) songwriter, artiest of jullie als band willen een demo opnemen. Dit natuurlijk om jullie nummers vast te leggen en/of toe te sturen naar platenmaatschappijen en boekers voor optredens. Hoe krijg je nou in een relatief korte tijd een goede demo opname? Naast een goede voorbereiding zijn de opnamefaciliteiten ontzettend belangrijk om een goede demo op te nemen. We hebben de muziekstudio zo ingericht dat we op diverse manieren een productie kunnen ingaan. Zo kunnen er drie ruimtes en een guitarbooth ingezet worden waardoor een hele band tegelijkertijd kan opnemen (32 sporen). Dit met geen of nauwelijks bleed (overspraak). Dit scheelt natuurlijk veel tijd bij het opnemen van je demo! Zo kun je in een dag makkelijk 3 tot 4 nummers met een band opnemen en als singer songwriter wellicht nog een paar meer. We helpen daarnaast graag bij voorbereidingen van jullie demo opname. Gaan de opnames érg goed? Dan kunnen de sporen ook uitgebreider ge-edit, gemixed en gemastered worden waardoor de demo geen demo meer is, maar je richting een EP gaat. De mix gebeurt analoog over onze mooie Audient tafel met hardware compressors, eq’s en reverbs. Een demo opnemen bij muziekstudio Artichoque betekent dus in een korte tijd een professioneel resultaat tegen een scherpe prijs .

Demo Opnemen en meer..

Flexibliteit en meedenken met de artiest/band vinden wij belangrijk bij het opnemen van een demo. Naast opnames kunnen we jullie ook helpen met voorbereiding, extra muzikanten, arrangementen, cd-druk en een simpele videoclip.

Demo opnemen – pakket

We hebben een aantal pakketten om voordelig tot een kwalitatief resultaat te komen, waaronder het demo opnamepakket. Wil je voor een scherpe prijs een demo opnemen? Lees dan hieronder meer over het demo opname pakket. Heb je nog vragen ? Neem dan gerust contact met ons op. Vul het contactformulier in of bel ons op 06-54316232.