CD Opnemen

cd opnemen opnamestudio

Een cd opnemen kan op verschillende manieren en voor verschillende doelen. We hebben de studio zo ingericht dat we hierbij enorm flexibel zijn. Wil je meer lezen over de mogelijkheden in jouw situatie? Kijk eens op:

  • Bands (opnamepakketten en mogelijkheden voor pop/rock bands/artiesten)
  • Klassiek (opname mogelijkheden gericht op klassieke muziek)
  • Jazz (opname mogelijkheden gericht op Jazz en wereld muziek)
  • Zangers (zang opnames op orkestband + maken van orkestbanden / singles)
  • Studio uitje (origineel vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, teamuitje)

Zo kunnen er 3 ruimtes en een guitarbooth ingezet worden waardoor een hele band tegelijkertijd kan opnemen (32 sporen). Meer info over de ruimtes & technische specificaties vind je op de pagina de opnamestudio. Of er kan in (een aantal) lagen gewerkt worden, met of zonder preproductie. Kortom diverse werkwijzen die zijn toe te passen op elke artiest, orkest of band. Ook de opnameapparatuur en kennis van diverse muziekgenres is breed. Naast kwaliteit zijn een ontspannen werksfeer en een goede planning natuurlijk belangrijk.

Cd Opnemen bij Artichoque

Flexibliteit en meedenken met de artiest/band vinden wij belangrijk bij het opnemen van een cd. Deze visie komt terug in de grote diversiteit aan opname apparatuur, werkwijzen, akoestiek, netwerk van (studio) muzikanten, etc. Wij bij opname studio Artichoque kunnen bovendien optreden als producer, songwriter, arrangeur en studio muzikant. Dat is nu precies de reden waarom wij samen met veel klanten in diverse stijlen een cd opnemen en dat deze klanten ook vaak terug komen.

Sound

Aan de hand van uw omschrijving en voorbeelden gaan we het opnameproces in. Diversiteit, flexibiliteit en het meedenken met klanten zorgen er voor dat wij ervaring hebben met diverse stijlen muziek. Samen met de variabele akoestiek (gradatie droge of levende opnamen) en grote diversiteit aan opname apparatuur kunnen wij stijlen van klassiek tot pop, en jazz tot rock opnemen.

Opnamepakketten

We hebben een aantal pakketten om voordelig tot een kwalitatief resultaat te komen; demoopname pakket (3-4 nummers), single opnamepakket (1 nummer) of een EP (4 songs). Het opnemen van een album is altijd maatwerk. Het overzicht met prijzen vindt u hier. Om het plaatje compleet te maken kunnen we u ook helpen met bijvoorbeeld cd druk. Daarnaast schrijven en arrangeren we graag en hebben we een netwerk aan studiomuzikanten. Vragen over het opnemen van een cd? Neem dan gerust contact met ons op. Vul het contactformulier in of bel ons op 06-54316232.