Klaas2 – Gijs Verstegen

Een tijdje terug heb ik een 5-tal nummers opgenomen in studio Artichoque bij Rene Bloks. Van tevoren hebben we samen bekeken hoeveel tijd ik nodig zou hebben en hebben we een indeling gemaakt. Alles was mogelijk en overal was een oplossing voor. Tijdens de opname dagen was hij kritisch en wilde hij koste wat het kost iets gaafs neer zetten. Wel hield hij de tijd goed in de gaten en stelde we af en toe iets bij (als iets toch meer tijd kostte), maar alles in overleg. Hij was altijd eerlijk ook als dat soms minder fijn was om te horen, maar altijd in dienst van het product dat ik graag wilde hebben. Met de mixen ben ik ook zeer tevreden. Hierbij kon ik precies aangeven wat ik wilde en dan kreeg ik het ook precies zo terug. Kortom: een hele fijne samenwerking en samen een product afgeleverd waar ik trots op ben!

Terug