Jan Willem Ketelaers – Songwriter / Rockband

Afgelopen zomer had ik het plan opgepakt om een aantal van mijn zelf geschreven nummer op te nemen en uit te brengen. Via internet kwam ik op de site van Studio Artichoque en dat zag er meteen zeer professioneel uit. Ook de apparatuur die op de site vermeld stond, liet niets te wensen over. Na een prettig eerste gesprek konden we beginnen. Het opname- en mixproces heb ik als zeer relaxed en professioneel ervaren. René regisseert het proces strak en begeleidt het geheel zeer vakkundig in een positieve sfeer. Ik vind het heel belangrijk dat een creatieproces zich in een positieve sfeer en omgeving af speelt; zowel ik als de band hebben zich erg thuis gevoeld. De EP is super geworden en het vervolg zit er al weer aan te komen; uiteraard wederom bij Studio Artichoque! René, bedankt!!

Terug